Avatar uživatele
Ing.internet

Jaké jídlo vaříte, aby splňoval podmínka krátký čas/skvělá pochoutka?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? GM, Berušinka, johana 56, gogogod před 4837 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Berušinka

Třeba hemenex … to je celkem rychlé a chutné … vezmeš si k tomu krajíc chleba a jsi plný =)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Krátký čas, tak třeba snaženice, biftek, vajíčka, zel.salát, topinka s vejci..
Málo práce, ale čas je, tak třeba kuře (koleno) s bramborem, pečené dohromady hodně pomalu v troubě ap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ted hodne vyuzivam zeleninu ( mam hodne sousedky ) … obalim platky cukety .. leco … rizky z hub , smazenice … fazolove lusky s kostickami speku … brambory s tvarohm …

  • iv-

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Podle mne,za krátký čas,žádná skvělá pochoutka neexistuje.Jedi ně,že někdo považuje za pochoutku,hambáč.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

každý máme jiné chutě mě třeba chutná a je to velmi rychlé
špagety s parmazánem a chilli nebo se sušenými rajčaty a bylinkami
nebo kuřecí či krůtí stejk k tomu zelenina

možností je moc ale zase to tak strašně rychlé není – jde také o to ,co je pro tebe krátký čas??????

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
barnajka

Kuskus na jakýkoliv způsob – nasladko, naslano, se zeleninou, s masem, jako salát/„rizoto“/ná­kyp, zapečený…
V podstatě kdekoliv používáš rýži nebo těstoviny, tak můžeš zkusit udělat obměnu s kuskusem. Pochutnáš si úplně stejně, ale ten ušetřený čas znát bude :) Kuskus je hotový za chvilinku a na použití je opravdu univerzální.

Mou radou se radši neřiď, jsem tak trochu gurmánský barbar, asi něco jako Babica v sukních :D Ale já když mám hlad/chuť na něco dobrýho a teplýho do žaludku a nechce se mi stát hodinu u sporáku, dělám si takový mišmaš z ovesných vloček. Vločky jsou zdravý a miluju je, ale nasladko mi moc nechutnají, tak jsem si vymyslela slanou obměnu. Není to žádná vysoká kuchařina, ale mě to opravdu chutná :) Do misky nasypu vločky, zaliju horkou vodou, nechám chvilku „bobtnat“. Ještě dokud jsou vločky teplý, přidám trošku másla nebo nechám rozpustit kousíček taveňáku, vrazím tam nakrájenou zeleninu (podle chuti), okořením (podle chuti), posypu petrželkou nebo nastrouhaným tvrdým sýrem… Všechno je vždycky o aktuální improvizaci a stavu zásob v ledničce :)
Úplně stejný postup používám i na svou „fofr polívku“ – rozdíl je jen v tom, že na začátku přidám trochu víc té vody. Jídlo je hotový do 10 minut (včetně přípravných prací) a já si náhodou i docela pošušňávám :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Otázka je, čemu říkáš krátký čas. Třeba uvařit oběd do půl hodiny je drsný termín, ale taky se dá. Řízek s bramborem bych možná dal i za kratší dobu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Veškerá asijská jídla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Recepty pro jeden hrnec.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek