K hovězímu suché, protože je sladké až dost, k vepřovému polosladké, nebo i sladké – musíš vyzkoušet. Pokud je ta sekačka ze směsi hovězího a vepřového cca 1:1, tak bych sladké nedával, klidně suché, jo, nic tím nepokazíš.
Potom ale záleží, co za ingredience, a hlavně koření, narveš do té sekačky, protože není sekačka jako sekačka.
2Kdo udělil odpovědi palec? Lurius, aliendrone
před 643 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Profici pouzivaji kvalitni, vetsinou to, co piji.
Ja amater pouzivam stolni vino.
2Kdo udělil odpovědi palec? Lurius, aliendrone
před 643 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sorryjako, ale tak daleko jsem se na své cestě kulinářským uměním NEDOSTAL. Vlastně stále ZÁPASÍM s problematikou, kterak z dnešních POTRAVIN UDĚLAT JÍDLO (poživatelné s přijatelnou chutí a pokud možno s minimem obsahu chemie). Jenže to je dnes doslova KOLOSÁLNÍ cíl, takže sry, ale neporadím. 😕
0 Nominace Nahlásit |
Ja bych sekanou dokonce podlila i cernym pivem!!
Treba gulas podlevam zasadne pivem (svetlym).
Co se týká snoubení pokrmu s hovězího nebo vepřového masa tak určitě můžu doporučit červené víno s odrudy Frankovka nebo André. Víná mají vyšší obsah třísloviny tak se k těmto pokrmům skvěle hodí.
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |