Pokojová!! Kvalitní alkohol se nepodchlazuje. Někdy je super naopak skleničku nahřát, k tomu použít napoleonku… Schválně si to zkus. Budeš moc mile překvapen.
0 Nominace Nahlásit |
Většinou vždycky nižší, než jakou získá v žaludku. Každopádně se podává při pokojové teplotě, ale host si může vyžádat i kostku ledu. Stejně důležitý je i výběr nápojového skla, měly by to být whiskovky.
0 Nominace Nahlásit |
Před konzumací může mít teplotu ledajakou, ale při konzumaci zásadně pokojovou teplotu.
0 Nominace Nahlásit |
V Japonsku pokojová teplota s (velkou) kostkou ledu.
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Tdu92cRGyDc
0
před 1635 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díky za super diskuzi, já jsem si na základě recenze z http://whiskyarum.cz pořídil jednu dražší whiskey, takže bych ji rád ochutnal za co možná nejlepších podmínek. Jsem tedy rád, že jsem se ujistil, jak ji tedy správně podávat. Už se těším až ji s přáteli ochtunáme.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |