Úhoře jsem sice chytil i jedl mockrát, včetně uzeného, sám ale
neudil. Postup jsem proto vyhledal: http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2997
Doplňuji:
A ještě http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3001, najdeš
i víc..
Upravil/a: beer
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Nejni náhodou hájený.úhoř říční---55cm---od 1.září do 30. listopadu ???
0 Nominace Nahlásit |
Jako každá ryba určená k uzení. Se musí nasolit, a nechat odležet. později se dá udit v kouři.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |