Já tak jako Damiána dělám kuskus, ale bulgur se vaří mírným varem aspoň 20minut a správně uvařený je nasládlý a pěkně lesklý …
0 Nominace Nahlásit |
Já to dělám takhle. Lehce ho nasucho opražím, zaliji vařícím vývarem (1 díl bulguru, 1,5 dílu vývaru), nechám jen přejít varem, přikopím a odstavím tak na 5–10 minut. Pak stačí načechrat vidličkou a je hotovo.
0
před 4674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Děkuji za podrobnější návod, zrovna jsem našel nějaké zajímavé recepty zde https://www.tipli.cz/clanek/zdravy-bulgur-na-3-zpusoby zkusím ten se zeleninou :)
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |