Když je dělám podle receptu z internetu, tak jsou vždycky takové gumové a uvnitř stejné jako vařené. Máte někdo nějaký lepší recept, jak je udělat aby byly křupavé? Také mě zajímá jaký na troubě nastavit výhřev, jsou různé, horní, dolní, oba, dolní a větráček, oba a větráček apod…? Děkuji.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, annas, Kepler před 1263 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkoušeli jsme tento recept a vyšel celkem dobře:
Zdroj: https://www.receptnajidlo.cz/k%C5%99upav%C3%A9+americk%C3%A9+brambory+recept
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Tw!st
před 1263 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně to vždycky vyšlo taky tak, že uvnitř byly měkké. Je to celkem pochopitelné, protože se připravují oproti smaženým hranolkům poměrně ve větších kusech a nepropečou se tak. Leda, že bych je úplně zkoksoval. Lze ale dosáhnout alespoň křupavé kůrky: https://www.labuznik.cz/recept/krupave-americke-brambory/
0 Nominace Nahlásit |
Potenciální tchyně používá jakési sáčky na pečení a brambory má
vždycky moc dobrý.
Já je dělám v horkovzdušné fritéze, skvělá věc. Asi nejsou po
americku, ale promíchám je s olejem a s grilovacím kořením a vždycky si
pochutnáme.
0
před 1263 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |