My jsme doma dělávali žloudkový krém, 2 lžíce hladké mouky, svařit v mléce na kaši přidat vanilkový cukr, žloudek jsme svařili v naběračce také s trochou mléka ve vodní lázni. A začalo se šlehat.s trochu kondenzovaného mléka,postupně se přidalo za stálého šlehání 250.g másla cukru podle chuti Natřelo se na piškot který se proříznul a naplnill rybízovou zavařeninou . Rozřezal se na kostky a ozdobil rýhovanou trubičkou.Navrch kousek marmelády asi jako hrášek na ozdobu..
Doplňuji:
Pro dospělé se občas do krému káplo trochu rumu.
Upravil/a: elektrikář
0 Nominace Nahlásit |
Jestli máš ráda karamelový, poradím ti rychlovku. Zkaramelizované kondenzované mléko (prodává se už takhle, nemusíš se s ním vařit) našleháš s máslem. Jedna kostka másla, jedna plechovka karamelu. Nic jiného se tam nepřidává a je naprosto skvělý.:-)
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4435 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |