kropitko
Čím rychleji ho osmažíte, tím je menší šance, že vyteče.
hanulka11
Já ho 2× obalím a zaručeně nevyteče a na 1/4h ho můžete dát obalený
do mrazáku a na 100% nevyteče při smažení, obracejte obracečkou
Lisbeth
Kupuji jen 30% a po konečném obalení ve strouhance ho znovu namočím do
vajíčka a ještě jednou do strouhanky. A hrany někdy ještě jednou.
A vložím do rozpáleného oleje, který potom stáhnu na sporo.
Nevyteče 🙂
iceT
Obalím 2× a strčím na chvíli do mrazáku,docela to funguje.
Jahoda
Já přidávám spíš radu – Pokud ho při smažení obracíte, může se
stát, že ho něčím propíchnete. Např. něco ostrého. Pak už bohužel…
máte po sýru > vytekl.
ReHu
Potvrzuji zde uvedené.
Na chvíli do mrazáku a 2× obalit.