Solením, uzením a sušením se z masa odstraní část vody. Na začátku dáš 130 kg masa, na konci máš 100 kg salámu. Čemu nerozumíš?
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pepa25 Nahlásit |
Já už ani nevím CO VŠECHNO se dnes považuje za „maso“ (a jaký je v tom zahrnut podíl SÁDLA či dalších věcí). Měl jsem dlouho poněkud naivně za to, že maso=svalovina, ale KDE jsou ty časy. Takže nevím. 😕
0 Nominace Nahlásit |
Otraviny, vyrobeně jenom za účelem zisku, je velké téma.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pouze laboratorním rozborem. Informace které poskytuješ jsou zmatené.
0
před 258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |