ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4564 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Blbá otázka.To už se dnes nevaří.Ale pokud chceš konkréta,tak – v současné době se vaří podle dvou druhů norem.Ti progresivnější si vytvoří své vlastní normy,což je pracné a nákladné a musí to někdo požehnat..Ti,co na to nemají,tak vaří podle receptur teplých jídel z roku cca 1956,které jsou např.na učilištích pro budoucí kuchaře jedinou schválenou učebnicí podle které se dělají závěrečné zkoušky.Nic jiného oficielně neexistuje,.Seznam se s nimi a třeba můžeš vytvořit něco jiného.Ale tam UHO uvedena není.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Michale, nejjednodušší je použít hotovou tmavou jíšku, vmíchat ji do výpeku z masa a popřípadě dolít vývarem nebo vodou. Dochutit podle vlastní chuti a není co řešit. Proč si s tím chceš v domácích podmínkách lámat hlavu. Tvoje máma si s tím nejspíš poradí.
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, fablen, anonym
před 4564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
podívej http://www.receptyonline.cz/recept--cibulova-omacka-uho--7959.html pak si ji dochutíš podle chuti
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, fablen, anonym
před 4564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na čundru jsme dělali UČO (univerzální červená omáčka).
Základem byla červená paprika.
Tato omáčka nás zahřála, i když byla úplně studená.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |