Avatar uživatele
dgfdgf

Jak se lišej tyhle 2 způsoby obalování?

Když kuchaři dělaj řízek, obalej ho v mouce, vejci a strouhance. Nejdřív tom, pak v tom a nakonec ve třetí surovině. Japonci suroviny smíchaj a do tohohle těsta maso obalej. Japonskej způsob mi příjde jednodušší ale třeba Češi nebo Rakušani to tak nejspíš nedělaj, protože tenhle způsob neznaj nebo to na řízek není vhodný nebo proč?

Zajímavá 0 před 2215 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Rozdíl je v tom, že to chutná jinak. Můžeš si vyzkoušet.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… ale dělaj, řízek v těstíčku …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Kromě toho existuje ještě obrácený trojobal. To, jak to dělají Japonci mi připadá jako řízek v těstíčku a na těstíčka existuje množství receptů, záleží na fantazii.
Jak se recepty liší? Asi jenom způsobem a jednoduchosti přípravy, potažmo omezenou poživatelnost. Na klasický wiener schnitzel po česku to ovšem nic nemá.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

I u nás se dělají řízky v těstíčku, akorát jsem se ještě
nesetkala s těstíčkem se strouhankou.

Drap má pravdu:
řízek v těstíčku opravdu chutná jinak než řízek v trojobalu.

Oba jsou výborné, ale každý je jiný.
Chce to vyzkoušet, popsat rozdíl chuti neumím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Ten postup obalování opravdu hraje roli. Žena mně naučila smaženou cuketu. plátky jemně osolit, obalit v mouce, pak vajíčko, na pánev, hotové potřít česnekem a solí, s bramborama… Ňam.

Nedávno začla přípravu ale nemohla je dodělat. Pro úsporu času jsem z mouky a vajíčka udělal šlichtu a namáčel v tom, pak smažil. Mno… bylo to dost jiné, příště radši tu trochu času a jeden talíř navíc obětuju.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Gastronomie? LOL! Zrovna minulý týden mi rok vyučený kuchař tvrdil, že TROJOBAL je z vajíčka a strouhanky, tak buď rád, že nemáš řízek v ponožce! :D :D :D

Jinak u nás se maso také obaluje v těstíčku celkem běžně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
dgfdgf

Proč to chutná jinak pane Drápe?

před 2215 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… vochutnej a pochopíš, těžko hledat slova …

před 2215 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek