Když kuchaři dělaj řízek, obalej ho v mouce, vejci a strouhance. Nejdřív tom, pak v tom a nakonec ve třetí surovině. Japonci suroviny smíchaj a do tohohle těsta maso obalej. Japonskej způsob mi příjde jednodušší ale třeba Češi nebo Rakušani to tak nejspíš nedělaj, protože tenhle způsob neznaj nebo to na řízek není vhodný nebo proč?
Zajímavá 0 před 2215 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rozdíl je v tom, že to chutná jinak. Můžeš si vyzkoušet.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Dochy, dgfdgf, aliendrone
před 2215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… ale dělaj, řízek v těstíčku …
4Kdo udělil odpovědi palec? Dochy, dgfdgf, aliendrone, annas
před 2215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kromě toho existuje ještě obrácený trojobal. To, jak to dělají Japonci
mi připadá jako řízek v těstíčku a na těstíčka existuje množství
receptů, záleží na fantazii.
Jak se recepty liší? Asi jenom způsobem a jednoduchosti přípravy, potažmo
omezenou poživatelnost. Na klasický wiener schnitzel po česku to ovšem
nic nemá.
Upravil/a: Kepler
4Kdo udělil odpovědi palec? Dochy, dgfdgf, dubraro, aliendrone
před 2215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
I u nás se dělají řízky v těstíčku, akorát jsem se ještě
nesetkala s těstíčkem se strouhankou.
Drap má pravdu:
řízek v těstíčku opravdu chutná jinak než řízek v trojobalu.
Oba jsou výborné, ale každý je jiný.
Chce to vyzkoušet, popsat rozdíl chuti neumím.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Dochy, dgfdgf, aliendrone
před 2215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ten postup obalování opravdu hraje roli. Žena mně naučila smaženou cuketu. plátky jemně osolit, obalit v mouce, pak vajíčko, na pánev, hotové potřít česnekem a solí, s bramborama… Ňam.
Nedávno začla přípravu ale nemohla je dodělat. Pro úsporu času jsem z mouky a vajíčka udělal šlichtu a namáčel v tom, pak smažil. Mno… bylo to dost jiné, příště radši tu trochu času a jeden talíř navíc obětuju.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, dgfdgf, aliendrone
před 2215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gastronomie? LOL! Zrovna minulý týden mi rok vyučený kuchař tvrdil, že TROJOBAL je z vajíčka a strouhanky, tak buď rád, že nemáš řízek v ponožce! :D :D :D
Jinak u nás se maso také obaluje v těstíčku celkem běžně.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |