Můžeš i kůži stáhnout. Já osobně to považuji za barbarství, ta kůže je na tom nejchutnější.
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
Kůži na filetech nechej, stačí z ní jen ostrým nožem odstranit šupiny. Losos se díky kůži nevysuší a na pánvi se nebude rozpadat. Do rozpáleného oleje vlož lososa kůží dolů a nechej smažit asi 3 minuty. Potom otoč kůží nahoru a dosmaž další 2–3 minuty (podle tloušťky masa). 😄
Upravil/a: marci1
0 Nominace Nahlásit |
Rozhodně kůži neodstraňovat. Lososa peču zabaleného v alobalu, trocha oleje pod rybu, a posypat pažitkou a zelenou petrželí. Stačí 15 minut. Obvykle peču nakrájené filety ve tvaru podkovy.
0 Nominace Nahlásit |
Kůži zásadně nesundávám. Vypečená je nej! Lososa smažím na přepustěném másle, přihodím dvě větvičky rozmarýnu a opékám – kůží dolů jako první, cca 3 minuty, otočím a dopékám další dvě. Lehce, opravdu lehce posolit. Naše oblíbené letní jídlo v kombinaci se zeleninovým salátem.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |