Avatar uživatele
Chytrolín

Jak ochutit ovesné vločky tak,aby se to dalo s chutí jíst?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, tom004, dědapetr, anonym, dougie před 4935 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Poliju je javorovým sirupem a vezmu si k nim jogurt, protože odčerpávají vápník.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Zamíchám se zakysanou smetanou,přidám med,rozmíchám,a je to dobré.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Ovesné vločky ochutím: hrozinky, oříšky,med,jo­gurt,na kousky nakrájené sušené švestky a trocha mléka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ja si do nich krajim i cerstve ovoce. ( banan , jahody , hrozn. vino ) … -iv-

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Salko, nasekané ořechy a na pánvi na sucho „opéct“

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Berušinka

Jako malá jsem je „hodila“ do mlíka a přidala cukr podle chuti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
GM

Nejraději mám instantní ovesné kaše, prodávají se s různými příchutěmi a kousky ovoce: s jahodami, meruňkami, jablkem, rozinkami a skořicí, čokoládová, přírodní. Mňam.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tuCZek

mně stačí Granko,nebo skořice,banán,nebo kombinace,vše co máš rád se tam dá dát

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Vločky snesou opravdu vše, podle chuti. Používám kompoty, sušené ovoce, čerstvé ovoce,. Všechny možné druhy ořechů.Snad jde použít všechno. Maso, zelenina, vynikající je třeba čokoláda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Rumem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Naše máma nám je opražila, nechala na nich zkaramelizovat trochu cukru.Chodili jsme to mlsat jako bombony.Rád z nich vařím kaši a ze zmrazeným ovocem a smetanou je to lahůdka.
Doplňuji:
Angličani nedají dopustit na smaženou cibulku slaninu a volská oka.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Smíchejte se s dětskou přesnídávkou a nechte v lednici aspoň hodinu. Změknou a je to velice dobrá a netučná svačinka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek