co nejdřív ho sníst,vím že hodně lidí dává pečivo i chleba do mražáku aby zústal čerstvý,nezvlhl a nezplesnivěl,já to nikdy nezkoušela držím se té první varianty,a co nesníme my dojí slepice
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, iceT, bohunka1
před 5054 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás teda málo kdy vydrží déle než den.Ale když mám náhodou málo tak v mrazáku je vždy pár rohlíků nebo nakrájený chleba zabalený v igelitu.Krajíc po vytažení z mrazáku je jako čerstvý a ke snězení asi za hodinu.Pokud tam dám půlku chleba v celku je to podstatně déle a občas pak zvlhne.
0 Nominace Nahlásit |
Chleba dát do papirového sáčku a dát do chlebníku.A nebo to dělat tak jak to dělá Burák,koupit a snězt.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |