Sice jich moc nespotřebuji a kupuji je jen tak kilo. Zatím je dávám do lednice s nejteplejší zónou, přesto ale někdy zesládnou. Dosud jsem si myslel, že se takto stane jen po přemrznutí. Ale ono k tomu dochází i při +4 st. C. Někdy mi to kilo brambor stačí na dva týdny, mám radši jiné přílohy.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1480 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
… erteple do lednice nepatřej, do špajzky úplně na dno, na podlahu (ovšem jestli v ní nemáš podlahový topení) do krabice (nemaj rády světlo), dva až tři tejdny v pohodě vydrží …
0 Nominace Nahlásit |
Při takovém malém množství skladovat v místě bytu, kde je nejnižší teplota a mít je ve tmě. Těch 14 dní bez problémů vydrží.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, dudu, Kepler, aliendrone
před 1480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kobzole mám po ruce, v míse dole pod linkou. 14 dnů při pokojový teplotě se bez potíží drží a ani se nezdá, že by snad sládly, nebo se scvrkávaly, gumovatěly… kurnik gumovatěly, to je zas slovo do pranice! (;
Věděl's, že třeba kus zázvoru vydrží v míse s ovocem či zeleninou na lince při pokojovce déle, než třeba v lednici? Ověřeno mnou. Jen je dobrý, když je v ubrousku, či prostě v temnu. Ale na to ses neptal. (;
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kepler, aliendrone
před 1480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Existuje ZEMBAG-pytel na skladování brambor v nepříznivých
podmínkách, ale jeho pořízení je dosti finančně „přehnané“:
645 Kč. 🙂
http://zembag.cz/koupit
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nic proti stáří, ale myslel jsem, že ty, který co nevidět oslaví významné jubileum ( 7 †), a neví co s brambory?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |