Máte nějaký trik na to, aby bylo opravdu šťavnaté a chutné? Vařit jen tak a la prima, nebo přidávat nějakou vychytávku, která podpoří jeho lahodnost? Díky za vaše nápady.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Jikra před 4725 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud si dobře vzpomínám, uzené maso by se nemělo vařit na 100°C. Nejprve se maso vloží na pět minut do vroucí vody aby se zatáhlo, pak se voda slije, maso se znovu zalije horkou vodou a dál se jen „potahuje“ při cca 80°C. Dělal to tak můj bratr, který prasata choval, já ale maso vkládám do vroucí vody a vařím. Kořenovou zeleninu nemám ráda, nic do vody nepřidávám.
0 Nominace Nahlásit |
Dej do horké vody , přidej pár kuliček pepře a nového koření /s tím opatrně tak 2–3 kuličky/ přidej očištěnou mrkev, petržel ,osol a vař, masíčko je pak chutné .
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |