Já odkrojím spodek a potom krájím plátky.
U jednotlivých plátků odkrajuji slupku a potom malé nebomenší kousky.
Chlupatý nikdy nebyl a na jazyku neštípal.
0
před 1492 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Takhle jsem ho posledně oloupala já, nejen, že to vypadá pěkně, ale taky z toho není tolik odpadu :) https://www.youtube.com/watch?v=MKjXLk8PJUI
0
před 1492 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Krájet? Ananas? Proboha proč? Ananas stačí poválet po pevném povrhu – jako když válíte těsto. Prostě jej trochu pomačkáte po celém povrchu – rukama proti stolu … A potom stačí odkroutit listí a každý trojúhelník jde vytáhnout bez větší námahy. Není potřeba žádný nástroj ani větší práce. (Tedy když vezmete zralý samozřejmě.) Co se týče kůry – tak tu případně opravdu snadno oddělíte z každého trojúhelníčku. Tím, že jde z ananasu vytáhnout každá část bez námahy ověříte zralost … Nechápu, proč vytvářet zbytky, nebo tupit nůž, když tohle ovoce je stvořené ke snadné konzumaci.
0
před 1491 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Matesax, to vidím poprvé. Díky, teď už vím, jak si poradit, pokud skončím na pustém ostrově!
Dlouho jsem ho neměla, pamatuji si, že posledně jakoby na něm zůstaly
nabalené jehličky. Možná šlo jen o ten enzym? Nebyl ještě dostatečně
vyzrálý, a tak působil takhle?
Tentokrát to bylo v pohodě.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |