Portské dokonale nenahradíš ničím, ale do paštik se může dávat také brendy nebo koňak. Chutná to jinak, ale je to také dobré.
0 Nominace Nahlásit |
nahrádzanie čímkoľvek čohokoľvek je barbarstvo.
halušky nahradené kolienkami a bryndza nahradená syrom už nie sú bryndzové halušky.
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Těžko…
Domácí paštiku bych si náhražkou nekazil…
😉
Jde ti o nutriční hodnotu a nebo cenu (či aktuální nedostupnost
portského)?
0
před 3569 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
gecco:
„…či aktuální nedostupnost portského“
to si robíte srandu, nie? :DD
však je zlatý kapitalizmus, máme všetko a už ani na banány či portské sa
nestoja fronty, nie? :DD
;-Q
;-D
Tím myslím to, že ´je jedenáctá večer, su na vesnici, dělám
paštiku – a portské včera dopila manželka – a neřekla´…
😉
aha, takto.
no, o 11 večer robiť domácu paštiku môže napadnúť iba ženskú alebo partiu podgurážených milovníkov domácich paštík. :D.
už som sa zľakol, že v čr sa stoja fronty na nedostakové portské. :DD
;-Q
ps:
ale pamätám časy, keď mi kamoška-letuška portské vozila cez free zónu
‚zvonka‘ – to chutnalo!
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |