Já už roky kačenu čtvrtím jako kuře a posypávám gyrosem a grilovacím kořením a přidám do pekáče dvě rozpůlená jablka. Nedávno jsem jedla kačenu jen se solí a kmínem a už mi vůbec nechutnala.Jak jste na tom Vy? Držíte se zažité klasiky sůl a kmín nebo taky inovujete. A nemusí to být jen kačena,třeba i něco jiného. Např.Chleba místo housek do knedlíků a pod. To jsem si teď vymyslela jen pro lepší pochopení mé otázky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, gecco před 3273 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dělám kachnu klasiku, ale mírně upravenou
Podávám nejraději s čerstvým chlebem na prkénku, ale je možné i
´knedlozelo´.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Mám ji ráda se zelím a knedlíkem musí být pěkně
okmínovaná a osolená, ale sama ji nepeču nemám,
tak velkou troubu. tak ji peče moje sestra, nebo na
Moravě naše teta v Brně a ta je skvostná dvojí zelí
a ty nadýchaný knedle :DD
Jo a kůžičku musí mít propečenou tu mám moc ráda.
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Dělám klasiku – sůl, kmín, dovnitř jablko. Podávám s bramborovým knedlíkem a červeným zelím. Grilovacím kořením bych kachnu asi nekazila.
0 Nominace Nahlásit |
Já na kachnu používám jen kmín sůl,popř.potřu medem.
Dovnitř vkládám jablka.
Mám ji rád jak s chlebem,tak s kledlíkama.
Určitě nepeču kačenu tolik hodin jako Gecco,to už jí mám dávno v sobě
a v poklidu popíjím pivečko.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
kačenu I. umytou, voňavou, vyholenou
kačenu II. umytou, osolenou, okmínovanou. červ.zelí, br.knedlík
0
před 3272 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |