Teď si na něm pochutnávám s mým oblíbeným chardonnay. A ukrajuju si soustíčka 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? chachar1922, Lamalam, gecco před 3255 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na čtyři díly, které rozpůlím a jedu dle stupně vyzrálosti, konzistence tak, aby se moc netáhl a neměl spíš většinu ulpělou na talířku, resp. původním balícím papíře. K tomu olivy, někdy ančovičky, někdy salám. Víno červené.
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, gecco
před 3255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro vetsi návštěvu na plátky , pro sebe na kliniky…
A s chuti vyziram ten nejznámější střed.
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, chachar1922, VeRe1983
před 3255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nekrájím ho nijak. Podávám na prkénku s nožem, nechť si každý ukrojí podle vlastního vkusu.
0 Nominace Nahlásit |
A není to jedno ? Francouzi naservírují na misku směs sýrů nakrájených na kostičky a basta.
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, Klaproth
před 3255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nerada to krajím na plátky, protože se to na sebe lepí a nebo se to lepí na talíř. Takže trojúhelníčky mám nejradši :)
0 Nominace Nahlásit |
nedávno jsem jsem dostal dárkovou krabici s cca. šesti druhy sýrů a ke každému byl návod, jak se má krájet při podávání. hermelín byl na klínky
0 Nominace Nahlásit |
Mosoji,
Střed – to nejsmradlavější…
Jóóóó´…
😉
Zrovna mám v lednici Camembert v tom správném stádiu zrání – až se
bojím, že na mne, až jej rozbalím, bafne…
😉
Já taky na okrajích a doma to nechápu, že nejlepší je prostředek.
Ale miluju okraje i u bábovek a buchet :D
Drap | 1706 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 607 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |