Dnes jsem naložila žebírka – med, chilli, koriandr, kmín atp. s tím,
že zítra je ugriluju. Jenže návštěva se odkládá na neděli. Vydrží
žebírka do neděle? Nebo je mám zkusit zamrazit?
Doplňuji:
A myslíte, že nevadí nakládanému masu kosti?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4015 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
V lednici vydrží bez problémů, ulož je do nádoby tak, aby byl
minimální přístup vzduchu (mezi dva vhodné talíře, ap.) Řízky tak mám
třeba týden.
Do pozítří ale vydrží i bez toho.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
Nemrazit – byla by to škoda…
Nakládám maso nejméně na týden, jinak se koření neprojeví a maso
nezkřehne.
Doplňuji:
Myslíš kvůli ´výdrži´?
Vadí – ale až po delší době.
Co ale vadí v krátké době, je zelenina – nesmíš mít v marinádě
čerstvou zeleninu/ovoce, začala/o by kvasit!
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 602 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |