Záleží jaký druh,třeba hovězí vydrží rok,vepřové půl roku,drůbeží 3 měsíce,ale u nás se nikdy tato doba nedržela,protože jej sníme dříve!
0 Nominace Nahlásit |
Podľa nálezcov zamrznutého mamuta na Sibíri aj niekoľko desiatok
tisícročí.
V domácich podmienkach v priemere 6 mesiacov pri –18°C (otváraním
mrazáku občas unikne zmrnutý vzduch), za predpokladu, že ho nevložíte
rozmrnuté (ak začne proces rozmŕzania, už ho treba spracovať).
Doplňuji:
http://www.24hod.sk/rusky-pastier-objavil-pozostatky-zamrznuteho-mamuta-cl171461.html
http://www.pluska.sk/zaujimavosti/ozivia-mamuta.html
http://www.webnoviny.sk/lifestyle/vedci-planuju-vzkriesit-mamuta-do-21/437261-clanok.html?from=suggested_articles
https://www.google.sk/images?q=zamrznutý+mamut
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
na starších mrazácích byla tabulka.Ale jedno je jisté,čím déle,tím dražší.Myšlenka,že koupím něco levného a nechám to půl roku v mrazáku,tak to jsem si mohl koupit rovnou pravou svíčkovou.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |