V mikrovlnce to jde taky. Ale není to ono. Hoď je do teplé vody.
Doplňuji:
No já nevím, ale u pečeného kuřátka je mi srdečně jedno, jestli má
zatažené nebo roztažené póry. K čemu vlastně je dobré, že má kuře
při pečení roztažené póry? A nebo jinak, dobrá, horkou vodou se stáhnou
póry – a pečením se nestáhnou?
Upravil/a: cochee
3Kdo udělil odpovědi palec? chudst, briketka10, anonym
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dejte maso rozmrazit pod mírně tekoucí studenou vodu.
Doplňuji:
Teplou vodou ne, v mase se zatáhnou póry.
http://www.poradte.cz/nejen-pro-zeny/5421-jak-rozmrazit-kure.html
Upravil/a: marci1
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, NikkiD
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V mikrovlnce máš režim defrost, ne?
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |