v těch kupovaných je dodáno barvivo,já jsem do nich jednou zkusila přidat červenou barvu kterými se barví velikonoční vajíčka
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, Jahoda, Terryle
před 5021 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také jsem dávala kyselinu citronovou(trochu)a jahody byly červené,také si můžeš zadát „zavařujeme“ a pod.
0 Nominace Nahlásit |
citujem:
„Vařená podle starobylého receptu, nejšťavnatější, nejčervenější a
také nejkrásnější. Zkuste ji také, je i nejlepší!“
PS.
čo na to naša priateľka Jahoda? 🙂
Zdroj: http://www.apetitonline.cz/recepty/1220-jahodova-zavarenina.html
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, Jahoda
před 5021 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Barvu hodně udělá trochu kyseliny citronové nebo trošku citronové
šťávy.
Mám ji také červenou.
Někdo přidává pro barvu a chuť i trochu rybízu při vaření marmelády .
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |