Do mrazáku dáváme již nastrouhaná jablka – jsou už takto
připravená na různé sladké pečivo (štrúdl, koláče, jablečný perník,
a pod.). Aby jablka nezhnědla trochu je postříkáme citronovou šťávou.
A skladujeme je v plastových vaničkách (1kg) od zmrzliny – je to akorát
dávka na jedno pečení.
0 Nominace Nahlásit |
Nevysvětlím princip, protože já osobně je neskladuji, ale máme jablka v mrazáku neustále.
Jsou v igelitovém pytlíku, to je jediné co jsem pochopil z principu skladování. Nedávno jsem jedl půl roku staré jablka z mrazáku a nebyli hnědé a byli dobré.
0 Nominace Nahlásit |
Lze je to dobrý polotvar, posypané cukrem a pokapané citronem jsem rozmixoval na zmrzlinu vnukům to báječně chutnalo. Jde to udělat i ze sterilovaných jako dětskou přesnídávku.
0
před 5213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |