Doplňuji:
Moje zásada při trávě jídla je jednoduchost a nebát se.
Takže tip:
Hodí se téměř všechny druhy a všechny potřebují sůl, kmín a česnek.
Lehce potřu olejem, osolím, granul. česnek, drc. kmín. Ploché klobouky
celé, vysoké na plátky, stejně tak třeně.
Při delší době či teplotě vzniknou „škvarky“, což je taky bomba.
K tomu chleba, peč. nebo vařené brambory, lze i bez ničeho!
Vyzkoušejte 😉
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 10Pro koho je otázka zajímavá? iwetax, GM, hanulka11, hanny 2, Katusa, beer, anonym, anonym, anonym, anonym před 4965 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlepší jsou zřejmě bedle, jdou i jiné ale tyto vyhrávají. Vynikající a brzy připravené jsou i syrúvky, ale ty jsem již několik let v okolí nenašel
0 Nominace Nahlásit |
Ještě jsme to nezkoušeli,což bude asi tím,že buď jdeme na houby nebo na zahrádku grilovat.Obojí v jednom dni ne,takže houby doneseme domů/pokud nějaké najdeme/ a rovnou nějak zpracujeme,takže grilování hub nás ještě ani nenapadlo!Ale díky za tip!
0 Nominace Nahlásit |
Tak to mám hrubý nedostatek , dělám je jedině narychlo na pánvi jako
minutku/masáky, bedly/,
jinak obalované, a různě zpracované, smaženice, pod maso, na polévky,
nakládané a další a další
0
před 4965 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 610 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |