Já míchám kávovinu a kávu v poměru 1:1 už více roků. Předtím jsem měl občas problémy se žaludkem. Kávovinu (např. INKA) používám proto, že obsahuje čekanku, ječmen a žito.
0 Nominace Nahlásit |
Mě do těch tvých nesmyslů netahej. S blbostmi si vystačíš sám.
0
před 516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Logický důvod opravdu neexistuje, namletá káva má většinou mnohem
vyšší kvalitu než instantní břečka.
Ale jinak asi kvůli chuti nebo množství lógru co v šálku zbyde.
0
před 502 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |