Asi to je známý recept, ale líny dělala babička tak, že je spařila,
byli bez slizu i šupin. Pak jsem je vykuchal.
Pak je celé, posolené, pokmínované a očesnekované dělala na másle.
Velká bašta 😁 ! Jó a měli jsme to s bramborem.
Doplňuji:
Jsou ale i líni kolem 2kg i víc, ti se ale připravují jinak – pečou,
smaží, obalují atd.
Upravil/a: www
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s příspěvkem výše a jen bych doplnil o obalení v hladké mouce… křupavá dobrůtka
0
před 4763 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |