Ten, který voní… ;)
Když rum, tak Božkov. (Rum tuzemský).....
„Odkojená“ vánočním domácím vaječňákem… 🙂
Výborný při pečení, do krémů, tvarohu, buchet a cukroví,
pro přípravu domácího vaječného koňaku, baileys.
Údajně do kafíčka, do čaje, na grog (kupují a milují i Němci,
kteří
měli tu čest ochutnat), do coly … 😉
Prostě „bramborák“.
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší byl taťkův, jen už nevím ten poměr – možná půl litru tuzemského rumu, kdo ví, kolik cukru a nakrájený citrón. To vše do třeba lahve od okurek, uzavřít a nechat tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. A protože to bylo strašně dobré, tak jsme s tou láhví zatřepali, abychom už konečně mohli ochutnat
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
Božkov mi nikdy nechutnal. Ale před lety se v jedné brněnské vinotéce prodaval „tvrdý“ z jisté palírny, na jméno si bohužel nejsem schopen vzpomenout. Měli rum, obdobu Ferneta, jakousi červenou dračí krev nebo nějak podobně se to jmenovalo. Ten rum byl 40% a moc mi chutnal. Jenže po metanolové aféře byla tyto lihoviny zakázány.
0 Nominace Nahlásit |
Já mohu s čistým svědomím doporučit https://www.alkohouse.cz/produkt/diplomatico-seleccion-de-familia
0
před 1453 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |