Zavař je „alá brusinky“, ke svíčkové (pokud ji teda děláš) vynikající. Ani pracný to moc není
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/brusinky-z-rybizu/
2Kdo udělil odpovědi palec? VampGirl, elektrikář
před 4869 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rybízák!!! … Demižon a pěkně vykvasit rybízové víno … jako samoser vynikající! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
ovocný koláč! =)
jen doporučuje před tím dát rybíz do cukru – bude sladší ;)
0 Nominace Nahlásit |
Šťáva nebo marmeláda. U těchto produktů je výhoda, že se dá snadno upravovat nevalná chuť rybízu, a hlavně eliminovat ta otravná zrníčka.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |