Těžko, když nevíme, co ti chutná. A nakonec každému chutná něco jiného.
0
před 1677 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkušenost mám takovou, že ve velkém marketu chleba dobrý není, maximálně rovnou vytažený z pece. Druhý den ale už je tvrdý a chuť taky nic moc. Nejlepší bývá chleba z malého pekařství, kde mají často recepty, které si předávají dlouhé generace. A chleba je dobrý několik dní. Ale musí to být pekařství, o kterém píšu, ne nějaké nové pekařství bez historie (ale i výjimka potvrzuje pravidlo).
Upravil/a: quentos
0
před 1676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hmm a nenapadlo tě, že odpověď může záviset na LOKALITĚ? Víš, jestli jsi třeba z Aše a já v Uhbrodu, tak by ti má rada byla nanic. :(
Nicméně za Prahu můžu dát tip > hostivařský pecen.je dost slušnej https://static.kosik.cz/images/thumbs/6e/860x800x1_6ef2d4959eb3232cac01c3e6b161f8e0.jpg, (asi 42Kč/1kg), nicméně lepší kvalitu v marketech asi neseženeš. To už musíš do pekařství či prodejen vlastněných pekárnou. Osobně jako BEST chleba prodávaný v Praze mi přijde ten od Kabáta (Kabátův Cvrček – 42Kč/750–800g). https://cdn.metro-group.com/cz/cz_pim_370913001001_00?format=jpg&quality=90
Samozřejmě mluvím o normálním chlebu. Takové ty exoty s otrubami uvnitř či „hliněné komisárky alá Leningrad 1942“ apod. za chléb nepovažuji. (a můžou mektat co chtějí o tom, jak moc jsou zdravé) Tohle je věc osobních preferencí. ;) :D :D
0
před 1676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |