Avatar uživatele
hanny 2

Do čeho dát /zabalit/pečivo,aby nezplesnivělo a zároveň neokoralo?

Četla jsem,že již po 3 hodinách uskladnění v igelitu na něm začíná růst plíseň Candida albicans.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT, anonym, suaeda, Nikkol, Pájo před 4807 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Pájo

Do utěrky (bavlněné látky).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Já dávám chleba a rohlíky do mikrotenových sáčků a ukládám v chladničce. Plíseň jsem tam zatím nezjistil ani po 10ti dnech (chleba)..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Igelit není vážně dobrý.Pár tipů už tady bylo.

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/chleba-jak-uchovavate-aby-byl-dlouho-cerstvy-a-rohliky-ty-si-macim-druhy-den-do-caje-iv

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nikkol

Já ho nechávala v papírovém pytlíku a ještě jsem ho zabalila do utěrky. Nezplesnivěl, ale stejně si myslím, že ztvrdnul dřív.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
albert

Řešíme to tak, že koupené pečivo dáme do mražáku a potom v případě potřeby necháme potřebné množství rozmrazit (na vzduchu, ne v mikrovlnce!) a po rozmražení necháme rozpéct na grilu v mikrovlnce. Super chléb i rohlíky!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mražoun

Já ho dávám do mrazáku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek