Četla jsem,že již po 3 hodinách uskladnění v igelitu na něm začíná růst plíseň Candida albicans.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT, anonym, suaeda, Nikkol, Pájo před 4807 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já dávám chleba a rohlíky do mikrotenových sáčků a ukládám v chladničce. Plíseň jsem tam zatím nezjistil ani po 10ti dnech (chleba)..
0 Nominace Nahlásit |
Já ho nechávala v papírovém pytlíku a ještě jsem ho zabalila do utěrky. Nezplesnivěl, ale stejně si myslím, že ztvrdnul dřív.
0 Nominace Nahlásit |
Řešíme to tak, že koupené pečivo dáme do mražáku a potom v případě potřeby necháme potřebné množství rozmrazit (na vzduchu, ne v mikrovlnce!) a po rozmražení necháme rozpéct na grilu v mikrovlnce. Super chléb i rohlíky!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |