Avatar uživatele
anonym

Do čeho balíte chléb, když ho přinesete domů?

Mám na mysli, že chléb donesete v mikro sáčku a jak s ním doma naložíte?
Necháte ho v tom sáčku, nebo ho uskladňujete jinak?
Díky za odpovědi.
Prej ten mikroten stojí za prd,tvoří se tam baktošky a plíšně po pár hiodinách.Tak vám nevím.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, Lamalam, anonym před 2926 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Já si krajíc chleba nejraději balím mezi dva řízky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kodl67

Zabalím do utěrky a dám do proutěné ošatky.
Pokud se samozdřejmě nesní dřív,vydrží i týden bez úhony

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

V první řadě ho vybalím z mikrotenového sáčku, který mi „páchne“ po myšině, dám do plátěného ubrousku a do chlebníku. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Klasický chléb obvykle necháváme v mikroténovém sáčku, ve kterém ho přineseme.

Musíme ale mít doma i bezlepkový, ten se obvykle prodává balený, takže tam je problém vyřešen.

Pokud bych chléb, zvlášť ten bez lepku, pekla, mám na nej speciální kapsu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Dáváme chleba do plátěné, nebo lněné útěrky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Nechávám v mikrotenu. Podle mých zkušeností je to dokonalý balicí materiál, protože zabraňuje vysychání a zároveň i trochu dýchá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Nuk nuk: Jak kapsu máš na mysli? Jako celiak bych to ocenil. On chleba z pekárny z bezlepkové směsi od nominy – lněná vláknina vydrží dlouho i bez zabalení do mikrotenu, sáčku, utěrky, ale po 1–2 dnech už začíná tvrdnou zvenku pod kůrku.
Zkoušel jsem balit i do dvou utěrek, ale taky tvrdl. Jedině ten mikroten se mi osvědčil, ale nelíbí se mi informace, že se tam množí bakterie atd. To jsem tedy nečekal. Ta kapsa se dá pořídít přes internet? Jak se jí říká? Nebo bys mi jí prosím našla? :)

před 2926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Něco jsem našel zde: https://www.zbo­zi.cz/hledani/?q=kap­sa%20na%20chle­ba

Rozměr 40×25? To si prvně radši přeměřím. Zrovna se mi jeden peče, tak dám pak vědět kolik měří.

před 2926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nuk nuk

Vzhledem k tomu, že ten chleba obvykle do druhého dne sníme, tak to s těmi baktoškami nebude tak horké. A týden ten kupovaný chleba stejně nevydrží.

před 2926 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Tak to máte spotřebu,já ho nesním,nestíhám,pro­to jsem otázku položil,díky za koment.

před 2926 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek