Mám dost času uvařit denně. Bez teplého jidla je den studený. Tady na
horách je to znát.
Pomalé vaření mi pripomnělo “pomalý hrnec” , a ten vařím ráda. Maso
z něj je asi nejlepší.
2Kdo udělil odpovědi palec? da ny, aliendrone
před 358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vařím často. Téměř denně.
Pro sebe i na 2 – 3 dny, hlavně v zimě. Mraky polévky.
Vařím pomalu (klasika) i rychle (šup šup).
Pomalý hrnec nemám, nepoužívám.
U masa (při pečení), v posledních letech i konfitování.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst
před 358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Upřednostňuji vaření NĚKÝM JINÝM. Vařít (myslím OPRAVDU vařit, nikoliv „ohřívat“) mě moc neba, jen zřídkakdy.
Mám na to SPECIÁLNÍ postup, bohužel se mi nepodařilo vybalancovat jeho pravidelnost. Takže např. jeden týden si žeru jako king, a druhý týden povětšinou ohřev koupené řetězcové uzeninokejdy v mikrovlnce. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Záleží co. Něco vyžaduje pomalé vaření, jinému neuškodí rychlé.
0
před 358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
da ny: Pomalý hrnec používám jen občas v létě. Teď, když se topí, říkám "pomalý hrnec způsobu vaření v troubě: dám pekáč nebo hrnec s masem do trouby v kamnech, a podle toho, kolik polínek přihodím do ohně, je trouba horká. Na koláče to fakt není, tam teplotu neuhlídám.
Ametyst, da ny>>> Ten název zní HEZKY (tak nějak vyvolává dojem vaření s minimem potřeby zásahů, obecně nepřítomnosti chemika v průběhu reakce), ale mám podezření, že je to v praxi PŘESNĚ NAOPAK! Co se tak tímto způsobem vaří? 😉
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |