Nikdy jsem bramborovou kaši nemrazila, proto jsem se podívala na stránku, která se týká připravy potravin do mrazničky.
Našla jsem, že "velice dobře se ovšem dá zmrazit bramborová kaše,
kterou vložíme do misky, ve které ji potom můžeme rovnou zapéct, např.
posypanou strouhaným sýrem. "
atd.
https://clanky.vareni.cz/priprava-potravin-do-mraznicky-2dil/
0 Nominace Nahlásit |
Zamrazit se dá cokoli, co při teplotě v mražáku běžné zmrzne…
😉
Otázka by měla znít – zda to, co zmrazíme, bude po rozmražení
poživatelné a chutné…
😉
BrKaše – z mého pohledu ne, po rozmražení se vysráží smetana a
voda…
Jedlé to bude, dobré – asi – ne…
Možná, kdybys ji znovu rozehřála a vyšlehala (a doplnila smetanu),
nevím…
Jednodušší (a snad i levnější) – určitě chutnější, bude –
uvařit novou.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Zmrazit se dá v podstatě cokoliv. Otázka je, jak to bude po rozmrazení poživatelné, nebo co bude potřeba udělat, aby to ještě poživatelné bylo. Co se týká té kaše, vyzkoušej, to bude nejjednodušší. A pak se uvidí a můžeš se podělit se zkušeností v diskuzi.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Zmrazit se dá v podstatě všechno jídlo, ale některé je po rozmrazení nepoživatelné.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |