To, že cibule hnědne a voní, je způsobeno cukry, které cibule obsahuje .
Karamelizací (zhnědnutím) z cibule odstraníte její štiplavost a nahradíte ji bohatou, nasládlou chutí.
https://www.wikihow.cz/Jak-p%C5%99ipravit-karamelizovanou-cibulku
Vůně smažené cibule je jedinečná, ale pro mě to není libá vůně.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |