Pomelou se do toho i vemena, penisy, různé šlachy apod.?
Co všechno se tam nachází??? Tedy kromě soji a spousty Éček…
Asi většina z nás netuší, co jsou ziskuchtiví „podnikatelé“ schopni
vyrobit za šmakulády, jen aby měli zisk…
Doplňuji:
Já vím, co se dává do domácích výrobků, ale zajímá mě, co se vše
dává do průmyslových výrobků. Resp. čeho všeho se takto
„zbaví“.
Ano, je pravda, že pokud to lidé budou kupovat, tak to tam dávat budou.
Jen mě zajímalo, co vše se tam krom „pěkného“ masa nalézá 🙂
Klobásy jsem si párkrát dělal doma sám a tudíž vím, že kupovat POCTIVÉ
za cca. 70,– Kč je naprosté SCI-FI!!!
Jinak párky a paštiky téměř nekupuji.
A víte, že párky mohou obsahovat i určitý podíl mletého
peří??? Fůůůj…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? suaeda, briketka10, marci1 před 3941 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ty´s nikdy nebyl na domácí zabijačce, viď??
;-D
Ani já netuším, čeho všeho jsou schopni „ziskuchtiví
podnikatelé“ – ale vím, co kupuju a jím. Proč ty dlabeš hnusy?
Fascinuje mne, jak z vlastní blbosti a lenosti obviňujeme jiné…
;-D
0 Nominace Nahlásit |
Ale tusime …ja pravidelne sleduji peklo na taliri … zde napr ..Rozbor
detske pasiky .. http://www.stream.cz/peklonataliri/664554-rozbor-detske-pastiky
Doplňuji:
sledoval …:D
Upravil/a: badisko
5Kdo udělil odpovědi palec? dudu, iceT, suaeda, briketka10, anonym
před 3941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
víš o tom,že třeba kravský vemínko bylo ještě za rakouska spešl jídlo?A co si myslíš,že je kližka(nejlepší na gulášek),přeci šlacha,z čeho by jsi udělal sulc,když ne z nožiček,a býčí koule jsou na jídelníčku těch nejlepších restaurací,do tláči se melou i ouška,a z vnitřností je výbornej prejt,kterej je nejlepší v přírodních střevech(v nichž předtím byly h***a),když je to přírodní,je to cajk,ale ty ostatní …škoda mluvit.Jo,nejni nad domácí sádlo a pěkně karcinogení bůček přímo z udírny,a to bych mohl pokračovat,máš přeci na výběr co budeš jíst,to si objevil ameriku?A k těm podnikatelům,na to musí být dva,jeden co to dělá a druhý,co je to ochoten koupit!
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, iceT, Jikra, briketka10, anonym
před 3941 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?iceT Nahlásit |
Všechno možné. Dokud to budou lidé kupovat, tak to budou stále vyrábět. Párky si kupuji málo kdy a jen ty nejkvalitnější, paštiky vůbec ne. Na uzenářských výrobcích se nevyplatí šetřit.
0 Nominace Nahlásit |
Tak odpovědí už tady máš dost, ale není nad to to zkusit v praxi.
Třeba rozdíl mezi domácí poctivou sekanou a kupovanou sekanou je obrovský.
Kupovaná sekaná chutná jako ,,cosi", na jazyku je s každým soustem cítit
tuk, k tomu aby vonělo, je tam silné aroma s názvem „sekaná“. Proti
tomu domácí sekaná od babičky, má světlejší barvu, je křehká a
vonavá, skoro se rozplývá na jazyku a když to sním, mám pocit „masa“ a
sytosti v břiše. Vůbec se to nedá srovnávat.
Párky jsou taky prostě „cosi“ ochuceného. Radši nevědět. Já takový věci nekupuju, místo toho jím ryby.
0 Nominace Nahlásit |
Tam se toho dává hodně, protože se zrušily v 90 letech kvalitní
potravinářské normy. Svedlo se to na sjednocení s EU. Ve skutečnosti se
nechaly podplatit vlivné místa od hypermarketů a velkých potravinářských
uskupení (našich i zahraničních), aby se mohli draze prodávat šmejdy.
Co vím tak v naší masně také před časem pořídily mašinu, která umí
do masa v uzeninách vstřikovat mikroskopické částečky vody. Je to jedna
z nejdražších cen vody u nás. Když si vezmete kolik stojí kilo lecjaké
uzeniny.
Dále do výrobků přidávají plyn „Aligal“ (plynná směs N2 a CO2),
který zvýší trvanlivost uzenin a samozřejmě spousty dalších
prapodivných přípravků.
Raději to nevědět a koupit si něco dražšího a kvalitnějšího. Ale pozor
nevěřte všechno co Vám řeknou na Farmářských trzích či
prodejnách.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, všechno sledujeme a tedy víme…
To, co se tam pomele z dobytka a drůbeže je sice nemorální svinstvo, ale
stále je to zdraví „neškodná přírodnina“ ;).
Nebezpečná jsou některá „éčka“, již zkažené maso…atp.
0
před 3939 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |