Zřejmě hnijící zbytky produktů, které se tam pěstují. Kukuřice, obilí, řepa, zelí, kedluben a jiné. Je to běžné. Některé jsou cítit dost, třeba kapusta.
0 Nominace Nahlásit |
Gmmmm, tak to máš ŠTĚSTÍ. To já když vyjedu ze smradlavé (a je čím dál tím víc smradlavější!) Prahy, tak ucítím z pole leda močůvku. Zvláště stará výpadovka na Hradec (za Počernicema) je tímhle pověstná, blééé. Ale co, tohle jsem ještě schopen překousnout, bo vím, že je toto hnojení „pro dobro věci“ a rozumné (než tuny postřiků kdovíčeho). Ale vůni kedluben bych tedy místo toho BRAL, kdyby to šlo. 🙂
Co ovšem rozdýchat NEJDE, je to dnes již DĚSIVÉ množství SMRADLAVÝCH bezďáků. Dokonce jsme tuhle vedli s kámošema u mariáše „odbornou diskuzi“, zda-li je vůbec možné, aby člověk přirozenou cestou dokázal TAKHLE SMRDĚT, či jestli se dotyční polévají merkaptany nebo něčím podobným. Počkej až se tahle „vymoženost“ rozšíří k vám na Prajzskou, žážitek ZARUČEN! Buď RÁD za kedlubnu (kaleráb). 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek