Jsou to celkem kvalitní salámy, osahují méně vody.
"
Např. " čabajská klobása, lovecký salám, suchý salám, Trvanlivé
výrobky, turistický trvanlivý salám, uherský salám, voda
Trvanlivé výrobky mají většinou tyčový tvar a poměrně tvrdou konzistenci. Obsahují málo vody. Lze je skladovat delší dobu na chladném a dobře větraném místě, kratší dobu při pokojové teplotě. K výrobě trvanlivých výrobků se používá velmi dobré suroviny a jejich přípravě a ošetření se věnuje zvláštní péče."
více se dovíte v odkazu
http://www.receptynamaso.cz/trvanlive-vyrobky/
0 Nominace Nahlásit |
Ze suchých uzenářských výrobků pak jsou zdravější ty fermentované
(turista mezi ně nepatří).
Údajně podpoří imunitní systém mnohem více než např. skutečný,
kvalitní jogurt (je jich mezi všemi jen několik).
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |