Nedávno jsem do láku a česneku naložil vepřová žebírka. Půjde-li vše podle plánu, budeme je v sobotu kvůli vnoučatům a pradědovi nikoliv grilovat, ale péci v troubě. Od rána medituji, co vše tam načochtat, abych neporušil přirozenou chuť naloženého masíčka. Přitom tam nesmějí kmín a mrkev ani celer, které hlavně děti odmítají. Určitě sem patří cibule, plátky mladé cukety, i růžičky květáku, či snad lépe brokolice. Můžete prosím poradit, čím to ještě doladit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, anonym, vagra, pekynka před 5224 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To já bych se dalších věcí nebála.Taky máme rádi takovéto pekáčové směsi.Pečená zeleninka v sosu je pak lepší jak maso.Já bych tam ještě dala žampiony,cibuli,cuketa je taky skvělá a na plátky nakrájený lilek je pak výborný.Aby se i oči nejedly,tak bych dala pokrájenou papriku a kukuřici.Když dělám něco obdobného,tak když vyndám maso,tak dochutím směs.Máme rádi sojovou omáčku-bez glutamátu.Teď jste mě navnadil na zítřejší oběd.Dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
K masu bych nic mimo cibule a česneku nic nedával. Zeleninu uduste zvlášť s kouskem másla a kdo bude mít chuť si vezme. Dalšími přísadami by se porušila chuť masa.Můžete přidat na talíř smažené kroužky cibule.Pro chuť i ozdobu.Dobrou chuť i oslavu.
0 Nominace Nahlásit |
Maso jistě nebude mít chybu,jen snad…
Doporučuju doladit několika pivy ze sedmého schodu.
5Kdo udělil odpovědi palec? dudu, annas, elektrikář, Kerberus
před 5224 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pane Dudu,ja bych to nechala tak jak to je,bude to vonet a mit riz.Budete-li pect,tak opecte i smes zeleniny,ale zvlast a take v troube,pokapete maslem,mirne osolite a nechate prejit horkem.Zelenina zustane pekna a chrupava.Paprika,cibule,brokoli i lilek.Pekny den preji.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |