Avatar uživatele
Kulpix

Co si nejraději dáváte/mažete na topinky?

Napadlo mě to teď u večeře.
U mě vedou topinky s česnekem,s ta­veným sýrem, máslem nebo jen tak.
Sestřenka si zas dává med, paštiku, marmeládu a nuttelu. To bych já asi nedal 🙂.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? quentos, johana 56, suaeda před 3059 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Topinky a jejich doplnění má tisíce podob. Nedokáži říct, co je pro mne nejlepší. Vždy volím podle chuti. Mám rád na topinku třeba tatarák, ale také zeleninu s volským okem...... a spoustu dalšího.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

dělám si takový mišmaš z namletého měkkého salámu, kapií, feferonek, kečupu, okurek,česneku a cibule

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Česnek a smažená vajíčka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Obvykle jen sůl a česnek. Ale topinky poslední dobou moc nedělám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Česnek, sůl (nejčastěji černou) a máslo (nejlépe přepuštěné), občas i sýr. Mňam

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Česnek tam být musí, překvapivě dobré jsou s uzenými šproty a třeba i s nataveným plátkem uzeného tvrdého sýra. Případně plus kapie, cibule, hrášek, možností spousta. Ale tatarák jednoznačně vede, v tom jsem mistr.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Docela se mi po nich stýská. Musím zjistit, zdali jdou udělat i z bezlepkového chleba. Jinak dával jsem si na ně dříve tuňákovou pomazánku s nakrajenými plátky vařeného vajíčka. Pokud nebyl čas na kuchtění, tak klidně jen s nakrájeným tvrdým sýrem a kečupem. Někdy i trochu potřít česnekem.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Na topinky se dá dát ledacos. V Německu jsem na adventních trzích odkoukal topinku s roztaveným sýrem raclette. Občas se tento sýr dá u nás sehnat. Roztavený se nemusí dávat jen na nové brambory uvařené ve slupce, ale také třeba jen na topinku. Samozřejmě že doplním třeba rajče. Raclette je dražší sýr, který má charakteristickou chuť, takže jej nedoporučuji nahrazovat za jiné levné české či polské sýry.

Upravil/a: suaeda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

neděláme je, ale bylo dobré vejce, česnek, česnek & sýr + kolečka párku + kečup. Paštika a cibule. Pod všechno řepkový olej, protože je asi nejlepší, co se týče cena/množství nenasycených mast. kyselin.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

Rybičkovou pomazánku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

tatarák

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Někdy je dobrá jen topinka.
Třeba, když se grilují skutečné hovězí steaky, tak chleba také přihodíme a nic už na něj nemažeme ;-°

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tobby

Ďábelské tousty.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek