Napadlo mě to teď u večeře.
U mě vedou topinky s česnekem,s taveným sýrem, máslem nebo jen
tak.
Sestřenka si zas dává med, paštiku, marmeládu a nuttelu. To bych já asi
nedal 🙂.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? quentos, johana 56, suaeda před 3059 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Topinky a jejich doplnění má tisíce podob. Nedokáži říct, co je pro mne nejlepší. Vždy volím podle chuti. Mám rád na topinku třeba tatarák, ale také zeleninu s volským okem...... a spoustu dalšího.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
dělám si takový mišmaš z namletého měkkého salámu, kapií, feferonek, kečupu, okurek,česneku a cibule
0 Nominace Nahlásit |
Česnek a smažená vajíčka.
2Kdo udělil odpovědi palec? suaeda, jirkajirka
před 3059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Česnek, sůl (nejčastěji černou) a máslo (nejlépe přepuštěné), občas i sýr. Mňam
0 Nominace Nahlásit |
Česnek tam být musí, překvapivě dobré jsou s uzenými šproty a třeba i s nataveným plátkem uzeného tvrdého sýra. Případně plus kapie, cibule, hrášek, možností spousta. Ale tatarák jednoznačně vede, v tom jsem mistr.
0
před 3059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Docela se mi po nich stýská. Musím zjistit, zdali jdou udělat i z bezlepkového chleba. Jinak dával jsem si na ně dříve tuňákovou pomazánku s nakrajenými plátky vařeného vajíčka. Pokud nebyl čas na kuchtění, tak klidně jen s nakrájeným tvrdým sýrem a kečupem. Někdy i trochu potřít česnekem.
Upravil/a: quentos
0
před 3059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na topinky se dá dát ledacos. V Německu jsem na adventních trzích odkoukal topinku s roztaveným sýrem raclette. Občas se tento sýr dá u nás sehnat. Roztavený se nemusí dávat jen na nové brambory uvařené ve slupce, ale také třeba jen na topinku. Samozřejmě že doplním třeba rajče. Raclette je dražší sýr, který má charakteristickou chuť, takže jej nedoporučuji nahrazovat za jiné levné české či polské sýry.
Upravil/a: suaeda
0
před 3058 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
neděláme je, ale bylo dobré vejce, česnek, česnek & sýr + kolečka párku + kečup. Paštika a cibule. Pod všechno řepkový olej, protože je asi nejlepší, co se týče cena/množství nenasycených mast. kyselin.
Upravil/a: quentos
0
před 3058 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někdy je dobrá jen topinka.
Třeba, když se grilují skutečné hovězí steaky, tak chleba také
přihodíme a nic už na něj nemažeme ;-°
0
před 3056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |