O cukrování rajčat jsem jakživ neslyšel. My jsme byli vždycky
rajčežroutská rodina, pěstovali jsme je i na kšeft. Rajčata mám rád
dodnes a nejlepší jsou ty, co si člověk sám vypěstuje outdoor
způsobem.
Někdy je jím jen tak, jindy si je osolím a opepřím, což jsem odkoukal od
svého táty, ale moje žena to vidí nerada.
Obojí je nezdravé, ale co člověka dostane dřív, jestli cukrovka nebo
vysoký tlak, či selhání ledvin, to se dá těžko říct.
0 Nominace Nahlásit |
To musíš vážne cukrovat a solit rajčata??,jez je tak jak jsou :)
Pro organismus jsou zdrave rajcata
Upravil/a: Nechápavé
0 Nominace Nahlásit |
A co takhle ani jedno? Zelenina je od toho, aby dodala tělu vitamíny, jenomže ty vlastně tím, že to posolíš, nepřímo ty vitamíny neutralizuješ, protože sice je dodáš do těla, ale zároveň se dehydruješ solí a dáváš zabrat ledvinám. Já osobně bych zeleninu jezenou samostatně v životě nesolil.
0 Nominace Nahlásit |
ak sa potíte v horku, ste obézny, budete po rajčinách fyzicky pracovať, soľ
ak máte horšie ľadviny a po rajčinách sa chystáte k duševnej práci, cukor
0
před 3380 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |