Avatar uživatele
sandy45

Co s naloženým masem?

Po grilování zbyla naložená krkovice.Chtěl bych ji obalit v trojobalu,ale prý to nebude dobré.Má někdo zkušenosti.?Lák byl z oleje,gril.ko­ření,česneku a pepře.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? flodur, elektrikář, hanulka11, anonym, beer před 4940 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Klíďo píďo v alobalu, nebo udělat řízky, upéct, atd, atd. Před obalováním akorát trochu setřít… Naložené maso je vždy lepší ))

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

Nevím proč by to nebylo dobré, masíčko bude křehké. Bude to jen jiná chuť řízku a nebo udělej jen těstíčko vajíčko s moukou a v tom to usmaž, bude to změna …ale dobrá změna, tomu věř. Dobrou chuť -k tomu zeleninu a bašta je hotová

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Klidně to obal jako řízek a nebo
rozehřej pánvičku (bez oleje) a normálně to usmaž jako přírodní řízek,k tomu hranolky,tatarka a oběd jak vyšitý! Dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Pekáček vymazat olejem,rozložit pláky masa,posypat cibulí,nakrájenou na kolečka,na ni hodit hrst hub,poklást plátky syrových brambor,zalít zbytkem marinády.Nechat zapéct asi 30 minut.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Můžete jej udusit a zbytek marinády použít na omáčku.Pod trojobalem by to byla neobvyklá
chuť skusil bych jeden kousek a ochutnat.Jednou jsem v restauraci dostal pod trojobalem opepřený řízek, moc mi to nechutnalo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek