Po grilování zbyla naložená krkovice.Chtěl bych ji obalit v trojobalu,ale prý to nebude dobré.Má někdo zkušenosti.?Lák byl z oleje,gril.koření,česneku a pepře.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? flodur, elektrikář, hanulka11, anonym, beer před 4972 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Klíďo píďo v alobalu, nebo udělat řízky, upéct, atd, atd. Před obalováním akorát trochu setřít… Naložené maso je vždy lepší ))
0 Nominace Nahlásit |
Nevím proč by to nebylo dobré, masíčko bude křehké. Bude to jen jiná chuť řízku a nebo udělej jen těstíčko vajíčko s moukou a v tom to usmaž, bude to změna …ale dobrá změna, tomu věř. Dobrou chuť -k tomu zeleninu a bašta je hotová
0 Nominace Nahlásit |
Klidně to obal jako řízek a nebo
rozehřej pánvičku (bez oleje) a normálně to usmaž jako přírodní
řízek,k tomu hranolky,tatarka a oběd jak vyšitý! Dobrou chuť
0 Nominace Nahlásit |
Pekáček vymazat olejem,rozložit pláky masa,posypat cibulí,nakrájenou na kolečka,na ni hodit hrst hub,poklást plátky syrových brambor,zalít zbytkem marinády.Nechat zapéct asi 30 minut.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Drap
před 4971 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžete jej udusit a zbytek marinády použít na omáčku.Pod trojobalem by
to byla neobvyklá
chuť skusil bych jeden kousek a ochutnat.Jednou jsem v restauraci dostal pod
trojobalem opepřený řízek, moc mi to nechutnalo.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |