Avatar uživatele
anonym

co s citronem bez kůry

nepiji čaj s citronem, ale po ostrouhání kůry např. do tvarohu jako náplně buchet mi zbydou taková „holátka“ a nevím co s nimi, protože rychle ztvrdnou a jsou pak už jen na vyhození

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4644 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

Je-li jich víc, vynikající a rychlý je z nich džem. Stačí nakrájet na kolečka, pocukrovat podle chuti a rozvařit. Sterilizovat se nemusí, je to klasická francouzská lahůdka hlavně k sýrům nebo na zmrzlinu.:-)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

sežrat jako pomeranč, je to výborná vitaminová bomba

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Sousedi také nepijí čaj s citronem?
A – buď v klidu. Pokud je citron několik dní starý, moc vitamínů tam nebude. Jako že bude pár dní stár, protože od sklizně kdesi a uložením doma pár dní či týdnů uběhlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

je dobrý na rybičkovou pomazánku
kup veku a pomazánkou potři nakrájej citron na kolečka a pochutnáte si
nebo si kupuj kůru sušenou a odpadnou ti starosti,stejně je většinou kůra stříkaná

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Vymačkat do vody na umývání nerezového nádobí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Osvědčilo se mi vymačkat je do tvořítka na drobnější led a dát zamrazit. Dokonce kupuji třeba 1 kg citronů a rovnou je na lisu vymačkám naráz a naplním tvořítka. Pak do čaje jednak jsou akorát naporcované, a jednak srazí jako kostka ledu prvotní horkost a neopařím si jazyk. Snad se Vám toto využití zalíbí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek