Odpoveď byla označena jako užitečná
Kromě na tvrdo uvařeného vejce je základem majonéza nebo lépe
majonézový salát na dně (bramborový, vlašák). Dále zelenina dle
výběru – sterilovaný hrášek, kapie atd. Pak taky uzeninu – šunku,
debrecínku. Pokud bys to dělal ve formách, lze zalít i bezbarvou či
žlutou želatinou a nechat pořádně vychladit.
Akorát bych tam fakt nedal ani miligram Rusa.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Při přípravě ruského vejcete by rozhodně neměla chybět majonéza. Úplně mně teď škublo ve žlučníku, nebo kde… au.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1587 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U ruského vejce si vždycky vzpomenu na slova Jardy Štercla: „Než mu klesla hlava do ruskýho vejce, kriticky poznamenal…“.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |