An jedná se o bílkoviny, které se vysrážejí. Tento jev lze pozorovat u všech druhů masa.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je to sražená bílkovina, děje se tak u vaření každého masa (pochopitelně je pak jiné barvy). Měla by se sbírat, protože jinak zakalí vývar a ten se také rychleji kazí.
0 Nominace Nahlásit |
Jak již bylo řečeno, jedná se o bílkovinu.
Právě jím kuřecí polévku :)
Jakub 123 taky bude dnes k obědu? :))
0 Nominace Nahlásit |
Jako bych se viděl, když jsem dělal svůj první vývar. Měl jsem tenkrát nový litinový hrnec z https://mlsnyhrnec.cz/litinovy-hrnec-proc-ho-chtit a říkal jsem si, co je to za krám, že to tak pění. Až pak mi došlo, že je to vysrážená bílkovina a patří to k tomu. Teď jsem naopak rád, že se tam pěna dělá, protože to je známka zdravého masa a dobrého chovu. .) Jen je samozřejmě trochu opruz to sbírat. :)
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |