Avatar uživatele
sup

Co dobrého uvařit zmletého krůtího masa

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4235 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Odpoveď byla označena jako užitečná

Omáčku, roládu..
http://recepty­.vareni.cz/vyh­ledavani/?ingre­dience=mlete+kru­ti+maso
Ještě jsem to ale nezkoušel ))
Doplňuji:
Ještě víc najdeš zde:
http://www.go­ogle.cz/search?q=mlet%C3­%A9+kr%C5%AFt%C3%AD+ma­so&sourceid=i­e7&rls=com.mi­crosoft:cs:IE-SearchBox&ie=&o­e=&rlz=1I7ADFA_cs&re­dir_esc=&ei=fr5vU­dr_LIWttAa8-YDwBA

Upravil/a: beer

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

ty kapie plněné krůtím masíčkem
můžou být vynikající, mě by chutnal i
tento závin, může se použít mražené
listové těsto..
je to podobné, jako, když se usmaží
maso na sekanou a udělá se též se
zelím, nebo se špenátem..
http://www.re­cepty.cz/recep­t/kruti-zavin-611

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Sekanou, karbanátky, čevabčiči… Prostě všechno, co se dá udělat z mletého masa. Také ho můžeš osmažit, ochutit a naplnit jím palačinky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Občas dělám kapustové a také zelné závitky. Je to moc dobré. V mléce nebo smetaně namočíš housky (na deset deka masa jedna). Rozmočenou směs smícháš s masem, přidáš pouze jedno vajíčko, trochu soli, pepře a majoránky. K tomu namletou vařenou kapustu nebo zelí (velké listy si necháš stranou).
Pak naplníš listy a stočíš do závitků. Dávám to do pekáče se směsí opečené mrkve, celeru a cibule na troše másla. Podliješ vývarem, přiklopíš, pečeš asi půl hodiny, odklopíš, přeliješ vypečenou šťávou a dopečeš dozlatova. Je to vynikající s novými brambory, ale výborné jsou i studené

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Já dělám švédské kuličky Směs jako na sekanou ukoulet a zprudka osmažit ve friťáku. Nemusí se moc dlouho smažit Vkládám do omáčky ze zeleninového leča kečupu a feferonky. ,A v omáčce provařit aby chuť z omáčky prošla do masa. Nejsou také špatné z klasickými jíškovými omáčkami, houbovka křenová a podobně Plním také papriky do nich před plněním masem vložím plátek sýra, nebo kousek nivy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek