Ano.
Ano: zelené, déle vydrží.
Ne.
Ano, je to (pro mne) základní potravina: rajčata, papriky (=chili), avokádo,
rejže, limeta, atp.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsi ho jeste nikdy nejedl, tak si o nem neco precti. Je docela umeni,
trefit tu pravou zralost avokada. Nesmi byt ani tvrde, ani moc mekke. To
s hnedymi skvrnami uz je vetsinou hnede i vevnitr.
Mam tip od jedne Peruanky: koupit zelene avokado, zabalit ho na 2–3 dny do
novin a nechat dozrat.
Je vyborne, kdyz se trochu okoreni. Ja davam cibulku a trochu pepre, sul.
A vyzivne je urcite. Bohuzel, v nasich obchodech predrazene.
Jeste tip na uchovani v lednicce: kdyz ho cele nespotrebujes, vydlabej si jen pulku a druhou pulku dej do lednicky i s peckou a prikryj prazdnou slupkou. Pecka uchova avokado cerstve.
Upravil/a: cappuccino
0
před 215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |