Avatar uživatele
frankie89

červený bílek?

Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Doplňuji:
odpomass: díky,tak trochu jsem si to myslela… je to chuťovka

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4311 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
odpomass

No, co jsem tak našla, tak to může být bakteriálního původu (serratia marcescens), takže bych to rozhodně NEJEDLA. Ale proti gustu ;)
http://forums­.moneysavingex­pert.com/show­thread.php?t=34649­61
Mňam:
http://life-is-like-a-long-journey.blogspot­.cz/2011/01/red-egg-white.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Občas se to stane, neni to na závadu. Vajíčko lze bez problémů konzumovat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
quentos

A je to ještě vůbec BÍLEK, když je červenej…?

před 4311 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek