Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde
krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu
jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak
jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Doplňuji:
odpomass: díky,tak trochu jsem si to myslela… je to chuťovka
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4311 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, co jsem tak našla, tak to může být bakteriálního původu (serratia
marcescens), takže bych to rozhodně NEJEDLA. Ale proti gustu ;)
http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=3464961
Mňam:
http://life-is-like-a-long-journey.blogspot.cz/2011/01/red-egg-white.html
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 602 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |