Které koření (bylinky) je lepší mít doma a přidávat do pokrmů čerstvé a které je lepší si jednoduše koupit sušené v pytlíku?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, iceT před 5044 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bylinky a koření obojí je lepší čerstvé.Bylinky mám doma stále,některé nepěstuji dlouhodobě,protože už je mají v marketech stále-pažitka,majoránka,petrželka,bez těch se já neobejdu.Koření si melu v mlýncích,není nad čerstvě namletý pepř..
0 Nominace Nahlásit |
Čerstvé je samozřejmě lepší,ale některé druhy se prostě pěstovat nedají,např.kari atd. takže pokud máš kde,tak pěstuj,co seženeš a zbytek si kup. Pokud chceš kvalitu,tak je lepší nakupovat koření přímo v obchodech k tomu určeným a navíc tam seženeš i to,co v běžném obchodě nemají.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |